Kepada semua customer Nyss Collection yang disayangi sekalian...

Nyss Collection merupakan AGEN RESELLER bagi beberapa SUPPLIER yang melakukan PROGRAM DROPSHIP..
Items yang dipaparkan di sini merupakan 100% produk DROPSHIP.
Beberapa perkara yang anda perlu tahu :

1. Semua Stock tersebut berada di tangan SUPPLIER dan pihak SUPPLIER akan mengeposnya kepada anda.

2. Produk & Harga yang dipaparkan di sini merupakan harga yang telah ditetapkan oleh SUPPLIER. So, mohon kerjasama anda untuk tidak meminta diskaun sekiranya anda hanya membeli 1 atau 2 items sahaja. Sekiranya anda membeli 3 items ke atas Nyss akan memberikan diskaun (sendiri2 bagi diskaun, bukan arahan dari SUPPLIER)

3. Harga yang dipaparkan juga merupakan harga yang sama dengan harga SUPPLIER.

4. Sesetengah SUPPLIER menggunakan NAMA, ALAMAT & NO. TEL MOS bagi tujuan penghantaran. Namun, sesetengah SUPPLIER menggunakan NAMA & ALAMAT syarikat mereka.

5. Semua SUPPLIER Nyss Collection merupakan SUPPLIER yang sudah establish dan mempunyai syarikat & no. pendaftaran syarikat mereka sendiri. So, anda tidak perlu risau dan ragu2 untuk shopping di Nyss Collection.

6. Setelah penghantaran dilakukan oleh pihak SUPPLIER, Nyss Collection akan memberikan anda tracking no. Namun, sekiranya tiada tracking no diberikan, anda tidak perlu risau. Urusan penghantaran menggunakan POSLAJU/SKYNET yang mengambil masa 1-2 hari untuk sampai ke tangan anda (mengikut kawasan).

7. Setiap order yang masuk dari customer, pihak Nyss terpaksa merujuk kepada SUPPLIER untuk stock availablity. SUPPLIER juga manusia biasa. Kadang2 ada kesibukan mereka sendiri. So, diharap anda dapat bersabar sehingga pihak kami memaklumkan kepada anda mengenai stock availablity. Hanya 1 jaminan dari Nyss, confirmation dari SUPPLIER tidak akan mengambil masa lebih dari 48 jam. KESABARAN ANDA AMAT KAMI HARGAI... 

8. Tolong maklumkan kepada Nyss samada anda berminat untuk membeli selepas PRICE QUOTE diberikan. Sekiranya anda berminat, sila buat payment dalam masa 24 jam. Sekiranya selepas 24 jam kami tidak menerima payment dari anda, anda dikehendaki bertanya kembali stock availablity untuk items yang anda inginkan. Sebab takut item yang anda inginkan telah dibeli oleh customer dari agen lain. So, untuk memudahkan urusan dan supaya anda tidak berputih mata, tolong buat payment dengan kadar segera.

9. PERKARA TERPENTING yang perlu anda ambil perhatian di sini adalah selepas anda membuat FULL PAYMENT, item tersebut dianggap SOLD dan anda tidak dibenarkan untuk menukar atau menggantikan item tersebut dgn item yang lain dengan alasan saiz, warna, pattern tersebut tidak sesuai dengan anda atau anda tidak berminat dengan item tersebut. Pihak SUPPLIER tidak membenarkan anda membuat pertukaran selepas FULL PAYMENT diterima. So, fikir baik2 dan pilih baik2 sebelum anda melakukan order dan membuat FULL PAYMENT.

Harap Maklum & Happy Shopping with NYSS COLLECTION....
Thanks for your support...